Monuta uitvaartverzekering

Alle informatie over Monuta vind je hieronder. Mocht je informatie missen, laat het dan zeker weten of kijk op Monuta.nl. We bespreken het volgende:

  • Over Monuta
  • Mijn Monuta account
  • Monuta Uitvaartverzekeringen
  • Uitvaart bij Monuta
  • Monuta Vacatures

Monuta
Schumanpark 11
7336 AM Apeldoorn
(Open: 08.00-20.00 uur)

Over Monuta

Als uitvaartverzorger én uitvaartverzekeraar biedt Monuta u volledige ondersteuning tijdens het afscheid. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta uw uitvaartwensen vastleggen. Als uitvaartverzekeraar helpen we u graag om deze wensen betaalbaar te maken met de juiste uitvaartverzekering. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger dat uw uitvaartwensen worden uitgevoerd en dat uw nabestaanden volledig ondersteund worden door onze uitvaartverzorgers.

Monuta is een van de grootste uitvaartverzorgers en -verzekeraars van Nederland met meer dan 150 uitvaartverzorgers verspreid over heel Nederland. Ook heeft Monuta 7 crematoria en 3 begraafplaatsen.

Op jaarbasis worden bijna 15.000 uitvaarten verzorgd. Er zijn in Nederland meer dan 1,5 miljoen mensen bij Monuta verzekerd voor hun uitvaart. De klanttevredenheid wordt met een score van 8,9 beoordeeld. Bij Monuta werken meer dan 700 mensen.

Mijn Monuta-account

Met een Mijn Monuta account heeft u direct toegang tot uw persoonlijke gegevens. Daarnaast kunt u met Mijn Monuta:

  • uw polis(sen) en persoonlijke gegevens inzien;
  • de productvoorwaarden van uw uitvaartverzekering lezen;
  • direct eventuele wijzigingen doorgeven;
  • uw uitvaartwensen vastleggen en delen.

U kunt op elk gewenst moment een Mijn Monuta account aanmaken, hiervoor hoeft u geen klant te zijn.

Monuta Uitvaartverzekeringen

Een uitvaartverzekering is een levenslange verzekering en vergoedt uw uitvaartkosten. Met een uitvaartverzekering heeft u het alvast goed geregeld voor uw dierbaren. Zo hebben zij geen zorgen over de kosten van de uitvaart en staat er bij overlijden een Monuta uitvaartverzorger klaar om te helpen met het regelen van de uitvaart.

De hoogte van het verzekerde bedrag kunt u zelf bepalen aan de hand van uw uitvaartwensen. Het is dus handig als u ongeveer weet wat uw uitvaart kost. Met de Uitvaarkostenmeter kunt u eenvoudig een indicatie krijgen van de kosten van een uitvaart. 

Voor vragen en informatie over Monuta uitvaartverzekeringen kunt u van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur bellen met het gratis telefoonnummer 0800 – 022 22 92.

Uitvaart bij Monuta

Wanneer een dierbare overlijdt, komt er veel op u af. In een korte tijd moet u vaak veel keuzes voor de uitvaart maken. De uitvaartverzorger van Monuta biedt u volledige ondersteuning om de uitvaartplechtigheid vorm te geven.

Het is belangrijk om op een passende manier afscheid te kunnen nemen van uw dierbare. Dit helpt namelijk bij de verwerking van de rouw.

Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden dat we zien dat het afscheid steeds persoonlijker wordt. De eerste keuze is vaak een begrafenis of crematie. Daarna is er van alles mogelijk.

Zo hoeft de dienst echt niet altijd plaats te vinden in een uitvaartcentrum, kan een overledene ook thuis opgebaard worden en kiezen families steeds vaker om tijdens de uitvaart een fotograaf in te huren om de uitvaart vast te leggen.

Wanneer een dierbare thuis overlijdt, belt u in eerste instantie de huisarts. Daarna kunt u het overlijden melden bij Monuta. Voor het melden van een overlijden is Monuta zeven dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar op het gratis telefoonnummer 0800 – 023 05 50.

Monuta vacatures

Monuta is altijd op zoek naar nieuwe collega’s die willen bijdragen aan een bijzonder afscheid. Of je nou developer, uitvaartverzorger, marketeer of business controller bent. Werken bij Monuta is betekenisvol werk in een ondernemende organisatie.

Benieuwd naar de openstaande vacatures? Bekijk alle vacatures bij Monuta op hun speciale vacaturepagina.

Scroll naar top